Borta bra, men hemma bäst!

Hey alla läsare! Har inte hunnit skriva för jag har verkligen haft fullt upp, I tisdags  var jag ju på Livets ord konferensen. Det var jätte kul. Jag o Julanda o två andra kompisar åkte karusell o var inne på möten. Sen typ kl 11 for julanda hem, :(
Jag stannade kvar en stund. Men sen stack vi hem till hotellet. Jag somnade direkt typ. Nästa dag vare Grönan o naturhistoriska museet, jag skulle se en 3d film där:D Jag vakade o kände mig väldigt illamående:O Jag ville inte äta ellr nåt. Jag ville verkligen inte vara sjuk på min semester. Först for vi på bio då. Faktiskt bra film, o sen åt vi på mc´donald´s. Vi skulle möta Julandas familj på grönan. Så vi gick dit. När vi kom fram köpte vi åkband å så. Sen vare bara att åka karuseller då. Jag vet inte, men jag har typ fått karusellskräck, det har jag inte haft förut. Vi gick spökhuset också. Jag typ gick o skrattade där inne:D Men jag blev lite rädd ner typ "drakula" följde efter oss. När spökhuset var slut åkte vi karuseller tills Grönan stängde. A men då for vi hem. Jag fick faktiskt några kläder av mamma. När vi hade varit o shoppat for vi på en taco bar. Jätte gott! Sen for vi till adidas för att köpa en adidas tröja o adidas väska. Men adidas tröjan fanns inte i min storlek. Men jag köpte en väska, den var fin o så. Men när vi var på väg hem, kom jag på att det inte var den rätta väskan som jag hade köpt. så vi fick vara tillbakaXD O lämna tillbaka den. Jag ska köpa den riktiga som jag ville ha här i Umeå istället:)

I love to swim!

Hejj! Nu har jag ganska nyss varit å badat. Det var as kul! Jag typ simmade o dök så att det börja svida as mke i mina ögon:O I don´t like it! Jag badade kanske en timme. Å sen har vi varit å köpt lite godis. Har redan ätit upp mitt:D Det är väldigt mörkt ute:O Men man märker verkligen att hösten är på väg. I morrn ska jag på konferens, Livet ord. Då kmr jag träffa flera kompisar om alla ska dit. Men Julanda ska dit det vet jag. Det är hur mke folk som helst, så frågan är bara i fall jag hittar dem:O Skriver mer i morgon kväll, lägger in nån bild:P


Pontus<3

                                                                       Kram Melicia


   
                                                                   

Skansen o Aquaria!

Heysan sveysan! I dag har jag varit på Skansen o Aquaria, det var jätte kul. Jag såg hajar o rockor  o massa olika fiskar. Jag satsade också 20 kr på ett choklad hjul men vann inge:( Senare på dan stack vi till skansen. Vi såg apor, inte så vackra, menmen:P Vi var inne i en bur o där gick det apor löst:O Jag blev as skraj för en apa, o då börja apan skratta åt mig:( Lite ovanligt! Allt det här var en fantastisk upplevelse:D På vägen hem träffade jag ingen mindre än Sibel Redzep från idol. Ellr jag vi åkte förbi en buss o i den byssen satt hon:) Nu ska jag strax gå o bada i inomhuspoolen=D  


                                                                   Kram Melicia





                  



                       


AJ!

Hey girls! Har nyss ätit frukost på hotellet. Jag åt en o en halv macka o pannkaka, ganska gott. När jag vaknade i morse var jag hur trött som helst, kunde knappt hålla ögonen öppna. Men nu är jag väl rätt pigg endå:D Snart äre dags att dra till nån grej som heter Aqua , det finns hajar o massa olika djur där:P. kmr berätta mke när jag kmr hem. Det blir ungefär 2 inlägg om dagen, om inte mer:D I går kväll tog jag faktiskt ett dopp i inomhuspoolen:D Ja pool inomhus, det gillar jag starkt! ´Ska vi se i fall jag får in nån bild:)  Hare bäst!



                                                               Kram Melicia 





                                                         
                                                                                                                                                  


Lyxhotell

Hej! Nu är jag framme i stockholm.På hotellet får surfa gratis på internet:) Fett glad över det:P Hotellet är jätte coolt d.s typ glashotell, :) Ska försöka lägga in en bild på det. När jag kmr hem blir det super mke bilder! Oj! Jag glömde berätta att det var jätte drygt att sitta i bilen, i 8 timmar faktiskt. Men så skönt att få vila ut nu. I morrn blire mer att berätta.


                                                      Kram Melicia




                                                                         Hotellet<3

Stockholm ropar!

Heyy alla läsare! Nu bara på nån timme ellr halv timme, drar jag till stockholm. Ska bli fett kul asså. Gå på grönan o allt. I LOVE IT! Men jag kmr sakna alla här hemma, pontus<3 Sanna<3 Julanda<3 Sophia<3 Matilda<3 O alla andra kompisar. Men vi ses när jag kmr hem. Jag lägger in bilder på vad jag köpt i sthlm när jag kmr hem. Hare bra!


                                                                Kram Melicia 


                                                '



                                                            
                                         

Bilder:)

                                           
                                                                         Sanna bäste vän<3


                                              



                                             

Tyck till!:)

Heyyysan allihopa! kommentera om ni tkr om min blogg ellr inte:)  Men de som inte tkr om den, behöver ju inte skriva massa dumma grejer. Då kan ju ni som inte tkr om min blogg läsa nån annan:D 



                                                       

kl. 15:00

Heyy alla! Vaknade för en stund sen. Jag har ätit frukost, kände mig inte så sugen, menmen. Kl. 15:00 äre bröllop, jippi! :D   Det var typ 7000 år senast jag var på ett. Snart måste jag göra mig i ordining. O i morrn, STHLM! Jag ska ta massa bilder därifrån, jag lovar:) Kmr kunna lägga in lite inlägg när jag är bort. Jag tror att pappa tar med sig datorn.

Pontus<3                                               Kram Melicia




                                                                  

Svimmar typ:(

Hey alla! Jag är as trött, jag typ svimmar. Okej, kanske inte så konstigt jag somna ju 2:00 går. Efter att jag kom hem från Julandas stuga hare inte varit så mke som hänt. Ellr jo sanna kom förbi ett tag. Vi skicka några bilder till en kompis som ska hjälpa oss med en header, jag längtar jätte mke tills jag får min header:D I morrn äre bröllop, pappas kusin. Det ser ut att bli skitväder, stackars brudparet:( Jaja, får väl hoppas på bättre väder endå:P

Lägger in en bild,

Pontus<3                                 Kram Melicia


                                   

                                                                      


Somna sent,

Hej! Kom nyss hem från Julandas stuga, vi har haft as kul. Först när vi kom dit. Var jag typ åksjuk så direkt jag kom in i stugan gick all illamående om. Efter en stund blev det mat, kött å potatis, jätte gott:) Sen såg vi en film, asså vi typ garva ihjäl oss:D Filmen var typ slut kl. 00:30 så då åt vi kvällsfika. Sen vare läggdags. Jag sommna typ 2:00, ganska sent. Nästa dag körde vi cross. Asså det finns björnar i deras stuga, så jag var väldigt rädd:O Men som tur träffade vi in på nån björn. Nu ska jag snart äta. Snart kmr ja ha en header!:)



Pontus<3                                           Kram Melicia




                                                                                


Packa


Hej! Snart ska jag dra till min kompis stuga, a det blir iaf inga fler inlägg i kv. För jag ä ju inte hemma:( Men skriver när jag kommer hem. Nu måste jag packa. Vet inte vilka kläder jag ska ha med mig:O  A men hittar väl några:) Sen drar jag ju till sthlm på söndag, ska bli fett kul alltså:) Har typ inte hunnit göra nåt idag, alla ä bara borta, på semester ellr stan. Fortsätt läsa min blogg!:)

Pontus<3                                                                    Kram Melicia



                                                                                                                                                                                                                  

Tänkte bara...

Hej! Tänkte bara lägga in några bilder, :)




                                  

 
 



                               
                                   





                                 

Roligt men läskigt:O

Hejsan alla bloggläsare! Det är så kul men nya kommentarer, så skriv gärna fler. I går åkte jag båt med sanna o hela min familj, asså min brorsa tog med sig en kompis också. Det var as kul! Men väldigt läskigt. För man flög typ av, nästan:)  Vi åka igenom stan ut till ´McDonald´s o åt där, jätte gott! Sen stack vi hem igen, vi körde typ as fort. Så man han knabbt känna hur det kändes för plötsligt var vi hemma:(    Ja men i dag ska jag typ vara med Sanna, ellr fara till min kompis stuga.                                      

    Pontus<3                                                                             Kram Melicia  




                                                      
                                                                                                

Happy!

Hej! I dag ä jag typ jätte glad! Jag o Sanna har tagit fett mke bilder, En kompis till oss ska hjälpa oss med en header, den kommer bli jätte fin, I promise.
I dag har jag o Sanna varit på Media Markt o spelat guitar hero, asså vi älskar spelet as mke. Vi var där typ 2 gånger. A men iaf så ska vi snart lägga in bilder på datan. Vi har förresten varit på Kvantum o köpt nån godis som var hur äcklig som helst, o en korv till lunch. Ja men har typ inge mer att berätta!



                                                                                       Kram Melicia




                                                                                                

Nyvaken=)

Hejsan svejsan allihopa! Har nyss vaknat, i dag ska jag fara o handla. Vi ska på bröllop på lördag så vi behöver lite nya grejer tills då. Sen ska jag typ ringa sanna. När jag kommer hem från sthlm kommer jag ha typ jätte mkt bilder,  så se fram i mot det:) I dag äre dåligt väder, kan det inte bli sol?? Det är ju inge kul att bara gå hemma regnet. Jag ska snart skaffa en header också:) Men det blir nog om nån vecka ellr nåt. Skriver mer i kväll.


                                                                                  Kram Melicia

Hos Jullan

hello everybody! Nu är jag hos Jullan. Vi ska fika där, ellr nåt sånt. På Söndag ska jag till sthlm!:) gissa om jag längtar? har inte så mkt att skriva just nu. men iaf så ska jag kanske till Jullans stuga, hoppas verkligen på det:) Förresten så har sanna kommit på ett bloggnamn, hon heter sommarbruuden.blogg.se besök gärna hennes blogg:)    

                                                                                    Kram Melicia


Välkommen allihopa till min nya blogg!

Hej allihopa! Nu har jag startat en ny blogg här på blogg.se. Hoppas ni vill läsa den och tycker den är intressant. 
     I dag har jag varit på stan med mina kompisar Jullan o Soppan, vi har haft as kul. Inget kan ha roligare,  I promise!
  Ja jag köpte ett par ringar(örhängen) Ja o sen köpte jag lite godis, det var jätte gott! Just nu ska jag hjälpa sanna med hennes nya blogg, vi vet inte vad hon ska ha för bloggnamn, det är jätte svårt! Ja men hare bra!

                                                                                   /Melicia


Det är jag som är längst till höger, Jullan är i mitten, o Soppan är längst till vänster:)

                                                                               


RSS 2.0