Borta bra, men hemma bäst!

Hej alla glada! Jag har inte kunnat skriva, ingen. Dåligt jag vet:( Jag har nämligen varit på läger med kyrkan. Har faktiskt haft en as bra helg. Hoppas ni också haft det. Vi har busat o så, bland annat tejpat för vattenkranen, schhh! Säg ingenting. Vi fick jätte god mat också:P I går kväll kanske kl. 22:00 gick jag, Jullan o en annan kompis ut i skogen. Men vi tog med min mobil som har lampa så vi kunde lysa lite. O vet ni, plötslig ser jag en älg!!! Gissa om inte jag blev rädd. Eller rättare sagt trodde att jag såg en älg, blev väldigt lättad när jag märkte att jag sett fel. I morrn är det skola:) jippie! Vi har ju fått våran första läxa. Det känns väldigt tungt. Men jaja nu har skolan börjat o nu är det bara dags att visa vad man kan! Lycka till allihopa i skolan:)


                                   Kram Melicia






                           
                           
                          
                          
                           
                          

Sämst uppdatering menmen.

hejjsan allihopa! Förlåt att jag har haft sämst upptatering, jag har faktiskt inte orkat skriva! Men hoppas ni endå gillar att läsa :) Nu kmr jag lägga in as mke bilder också:) Det tkr ni väl om?? Men de dagarna jag inte har skrivit har jag haft riktigt kul!:) Tagit kort, varit på Cirkus o massa andra grejer, I dag har jag varit med Sanna o vi har gjort ett bus:D Jag höll faktiskt på att skratta ihjäl mig, Vi tog lite garn o en börs o en filt. Vi knöt "tråden" i en dragkedja på börsen o sen la vi den på en cykel väg. Medans rullade vi ut tråden o la oss bakom en liten kulle. vi höll i garnnystanet o sen kom det massa folk o ba: Nämen här är det ju nån som har tappat en plånbok. O just när de skulle ta upp börsen trog vi i snöret så börsen for i väg. Vissa börja skratta, vissa blev rädda. Men det var endå super kul!:) Gör det ni också. Sen i dag så kom min nya mobil, ska ladda upp mke musik:) Här kmr bilder från cirkusen o så:)


                          Kram Melicia






                  
                  
                  
                  
                                      
                  
                  
                  
                   Där fick ni några bilder! Men jag har typ hur många som helst kvar. De lägger jag in i morrn:)


Vinn!

Hej allihopa! Nu har du som vill chansen att vinna ett kit med sminkborstar men för att kunna göra det måste du svara rätt på min fråga, De 8 första som svarat rätt lottas det om o då får jag fram en vinnare, tkr du det låter kul? Var med o tävla då!:) Om du inte riktigt är säker på ett svar på frågan är det bara att gissa!


Fråga: Vilken skola går jag på?

a) Hannaskolan

b) backenskolan

c) Minervaskolan
 

                                                                          

                                                                                         Bilden blev inte bra men hoppas ni ser lite hur det ser ut iaf!
                                                                          
                                            


My first day at school:D

hejsvejs alla! Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag, i går var det första skoldan för mig:) Riktigt nervös var jag, hade tagit på mig några nya kläder o fixat mig å så. Sen stack jag till Sanna (Hon går i min klass) a o sen när vi kom fram var jag super nervös, när jag skulle gå in i klassrummet så blev jag så nervös så jag fick gå ut igen:O Men tillsist tog jag modet till mig o gick in! En riktigt kul dag, senare efter skolan träffade så träffade jag min kille o sanna sin. Vi var alla 4 tsm:) VI var ute o sprang o busade:) kl 2 stack Pontus hem, o då gick jag, sanna o sannas kille till Media Markt, vi var där i typ 2 timmar, fattar inte hur tiden kan gå så snabbt:) Ja men iaf så kom jag hem från skolan nyss dagen i dag har farit jätte bra också, jobbat lite sammarbetsövningar, gick inte så bra för mig:( Hoppas alla får en bra fredakväll!

                         Kram Melicia

 


                                                            
                                                           
                                                           
                                                            
                                                            
                                                                                 Jag Spelar Piano! :) Kmr kanske lägga in ett videoinlägg där jag spelar, vad tkr ni om det?
                                       


tjaoo

Hej! Vinnaren av en länk på min blogg är......puffopaff.blogg.se  :D Grattis säger vi till henne :D Jag hoppas att du fortsätter läsa min blogg, för snart kommer det nämligen massor med foton! :)

                                                Kram Melicia :D



                                                          


(PINSAMT)

HejHej! Jag vet jag har haft världens dåligaste uppdatering. Jag har haft fullt upp. Igår klädde jag, sanna o julanda ut oss till nån konstig familj. Jag var mamma, julanda liten flicka o sanna nån indianst barn. Alla bara glodde på oss, vi var as modiga. Vi vågade till och med gå in på K-rauta o Media Markt o vara så där konstiga! det var jätte pinsamt men endå jätte kul. O sen när vi skulle gå hem, kom en kille i min klass o halva hans fotbollslag! Riktigt pinsamt, :)  .  Senare satt vi vid datan en stund. O Efter kanske 1 o en halv timme for Julanda hem. Då for Sanna också. I dag var jag också Sanna o Julanda vi har typ busplingat hela dan lite o schysst menmen. Vi plingade på en tant o en farbror, just när jag skulle plinga kom tanten ut i köket o såg att jag stog o skulle plinga, jag visst inte vad jag skulle göra. Jag plingade snappt o sprang allt vad jag hade i väg. O när jag hunnit springa 30 meter, öppnar tanten dörren o skriker åt oss: VARFÖR RINGER NI!:D  Vi blev så rädda att vi sprang till lekparken o satt där en stund. Senare for vi hem. Jag har haft 2 as bra dagar i af:D

Kom ihåg att kommentera:)



          


                                           
                                           
                                            
                                           
                                           

Home again!

Hej alla sötaa! I går kväll kom jag hem från Normjöle 2009 asså ett läger, as kul säger jag bara! Ellr menmen, kanske ska berätta lite mer detaljerat.
 
DAG 1:                  kriva in sig o ta ett foto, jag såg ut som värsta apmänniskan men aja, sen vare bara att paka in grejer! Jag hade med mig en hel del grejer:D Vi hann busa lite också, jag hade med mig ett Lipgloss jag inte använder o vi sprutade ut massa lipgloss på killarnas durhandtag Efter en stund blev det middag o kvällsandakt o sen dags att sova. Nästa morgon vare sol o bad på betnäss!:) Badade bara för det var fett mke vågor! Senare drog vi hemmot. På lägergården vare middag o lekar. Gick inte så bra för mig:( O efter lekarna va det kvällsmat o sen läggdags.


DAG 2:                Vi gick upp och åt lite frukost o sen for vi och badade, riktigt kul. Jag hoppade rakt ut i de stora vågorna:D De var så stora så man fick hoppa allt vad man kundeXD Sen fikade vi o gick hem. På lägergården hade ledarna gjort i ordning middag:) När vi ätit blev vi tillfrågade ifall vi ville vara med och göra ett drama sista kvällen på lägret:D Vi funderade ett tag, o vi ville vara med. Vi tränade inte så mke så det var väldigt pirrigt o svårt att komma ihåg allt. Senare gick vi o la oss.


DAG 3:    Vi badade jätte mke den här dan, jag höll på att drunkna:(  Det var väldigt nära! Det kom en jätte stor våg över mig o slog till mig så jag började snurra runt i vattnet. Jag försökte få upp huvudet, men det gick inte. Jag hann faktiskt tänka: NU DÖR JAG! Men tillsist fick jag upp huvudet, as tur! Sen när jag andats ut vare fika o sen dags att gå hem o spela upp dramat. Det gick as bra!



DAG 4:     Då var det dags att paka ihop allting, sista dan. Det tog en evighet att städa. Alla var trötta. Vi orkade inte fara o bada för det var säkert supersmå vågor o då är det fett tråkigt där tkr jag i alla fall. Vi stannade hemma o busade o sprang runt runt i stället:D Sen gick dan o det blev kväll, plötsligt hörde alla ett skriv. O då var det en kille som hade brutit nyckelbenet:(  Ajaj, men hann fick åka direkt till sjukhuset. Hoppas att allt gick bra! Alla föräldrar kom runt kl 18:00 o då var det ett hejdå möte med bilder o allt vi gjort.  Efter mötet for vi hem.


Hejdå Normjöle 2009, vi ses nästa år. Här kommer några bilder från lägret.


             

                                                                          
                                                                          
                                                                         
                                                                         
                                                                          
                                                                         
              Dags att dra hemåt, här kommer jag!




                                                                                                                   

tyvärr jag kan inte...

Hey alla glada girls! Taggar as mke, för i morrn äre läger!!:D Jippii:) Kommer inte kunna skriva då, men det blir en lång historia när jag kmr hem o mke bilder. I dag har jag varit på Nolia, igen. 3 gånger, mitt rekord! Jag fick en mobil faktiskt, fast jag betalar lite själv. Det är Nokias motsvarighet till Iphone:D Jag är as glad! Vi var där i kanske 4 timmar. Sen när jag kom hem spelade jag lite fotboll o solade, o så var jag med sanna en stund, Vi chattade o så. Sen har jag rensat garderoben o fick ihop 3 hela ica påsar med kläder som ska till min kompis lillasyster. O jag har förstås packat till lägret också. En hel resväska fullt med kläder o smink o allt annat man behöver.  Kommentera mke nu så att jag har många kommenterer när jag kommer hem!

     Pontus<333                                      Kram Melicia








                                        

                                       

                                        

                                                                                Umeå i solnedgång.  :D


                                       

Stopp!

Hej! Nu är frågestunden slut, nu kan ni se svaren om ni bläddrar ner.  






 Fråga:   Tar du den i munnen?

Svar: em, jag förstår inte frågan så jag kan inte svara på den.


Fråga: Vilken kille är snällast på backenskolan?

Svar: Jag vet inte, känner inte så många där.

Fråga: Vad är din favvomat?

Svar: Kanske, tacos:D

Fråga: Vem är din bästa kompis?

Svar: Sanna, efter sanna kmr Julanda:D

Fråga: Favvofilm?

Svar: em, kanske "Mitt liv som popstjärna"

Fråga: Din idol?

Svar: Leona Lewis o Rihanna.

Fråga: Din favvomat?

Svar: Tacos.

Fråga: Hur många gånger har du pussat Pontus?

Svar: Hemligt, :D


Tack för alla frågor!    Hoppas ni fortsätter läsa min blogg, :)











                                                   

                                                    
 
                                                    
                                                   

Sorry,

Hej! Förlåt för att jag inte har skrivit nå mke i dag. Jag har nämligen haft as mke att göra. Först ringde sanna o undrade om jag vill följa med henne till Nolia, ja sa ja såklart! Vi tog bussen dit. När vi satt o väntade på bussen blev det långtråkigt, jag tog några foton o sjöng, jag sjöng ganska högt:D O så kom det en as läskig tant! Som kollade på oss, vi blev jätte rädda o gick till nästa busshållplats:) När bussen kom, såg vi tanten på bussen:O Ja men hon gjort inget iaf. När vi kom fram betalade vi inträde. 20 kr. Vi satt typ o skrattade as mke, för vi drog in massa helium i munnen:D Jag köpte inte så mke, ellr jo en glass, vi gick o tog massa gratis godis också, haha. Sen när vi varit där ett tag fick vi skjuts hem. Sen på kvällen for vi ut o åkte båt. Åkte väldigt långt. En bit ut på havet:D Men det blåste så mke så vi fick vända. Jag har tagit hur mke bilder som helst, så jag kan inte lägga in alla. Men jag lägger in många! :D Kommentera vad ni tkr om min blogg!:D         

Pontus<33                                         Kram Melicia

                 

    

                                              

I går,

  Hej! Vi kom hem så sent så jag hann inte skriva, Ja men iaf så var jag ju ute o åkte båt. As kul!:D Först for vi till stan för att hämta några kompisar, jag tog lite bilder men....kameran tog slut på batteri! Sen åkte vi ut mot havet o kollade på stugor, vi stannade o fíkade o sen for vi ut till obbola, ellr hur det nu stavas. Vi kollade lite på alla stugorna där. O sen stack vi hem. Körde full gas! :D  När vi kom hem lämnade vi våra kompisar. När vi gjort i ordning båten för att läggas i land. Vare mass ungdomar som hade fest på ett tak, dom blev typ rädda när vi körde förbi med bilden. Dom trodde nog att det var deras föräldrar:D Ja men det var allt som hände, jag lägger in bilder nu:D



                                                       PONTUS<3                Kram Melicia




                                                       
                                                       
                                                         Jag njuter
                                                       
                                                       
                                                       
                                                         Båten i mörkret
                                                         Båten i ljuset

                                                                                            Kommentera bilderna!!

Sanna today, :D

Hey alla glada!! Hoppas ni har haft en bra dag, I dag har jag varit med sanna som ni ser i rubriken:D Vi har tagit mke bilder, som vi lägger in senare,o i kväll ska jag ut o åka båt på älven så då blire as mke bilder.när vi tog kort i dag åkte vi  runt hela Umedalen för att ta bilder, fett najss! Vi har solat en stund också, hann inte bli så brun menmen:( O nu är solen borta så det blir väl inge mer sol idarå. Hoppas ni kommenterar:D Snart är frågestunden slut så passa på att fråga!XD

   PONTUS!<3                                 Kram Melicia




                                      
                                      
                                      
                                       
                                      
                                       Den här systemkameran vill jag ha så jag tog kort på den:D
                                              

Veckans kändis o låt!

                  Visst är hon fin! Kommentera:D

Du kan vinna, men bara om du försöker.

Hej! Nu har du som har en blogg på devote ellr blogg.se ellr nån annat ställe chansen att vinna en länkning på min blogg i en månad!:D Jag hoppas verkligen att du vill vara med och tävla. För att kunna vinna måste du svara rätt på min fråga.



                           FRÅGAN: När jag var på semester i stockholm i år så var jag på grönalund med en kompis, men vem?


                          a) Julanda

                          b) Sanna
                          
                          c) Min 4-mening (Alice)  

                                                                                  Du får bara gissa 1 gång, annars fuskar du!:D   
 
                 


                                            
                                            
                                            
                                                    

I dag...

Heysaan! Vad kul att ni läser min blogg! I dag har jag varit på Noliamässan:D As kul o ganska mke folk. Träffade några jag kände där:) Men annars vare bara att spana in grejer:D Jag hann faktiskt ta lite bilder innan kameran tog slut på batteri, typiskt! Men iaf så har jag köpt en grej.....gissa vad.....GLASS! Mums, kunde faktiskt inte stå emot att köpa det...:D Det var en as svettig dag, så jag typ blev törstig hela tiden:/ hihi:) Asså jag måste bara berätta en as pinsam grej som hände, Fortsätt läs!   Jag var törstig o skulle gå o hämta vatten. När jag böjde mig ner för att ta ett glas. Kom hon som stog i stondet o typ kollade på min jätte konstigt. Hon trodde att jag var o rotade bland allt godis ellr skulle ta något (MEN DET SKULLE JAG INTE) , så hon blev typ helt sur på mig. o då Jag blev så röd i ansiktet  o bara gick. Okej, det kanske inte låter så pinsamt, men det var det, i promise! Kom ihåg att fråga frågor till min frågestund!:D  Lägger in bilderna från Noliamässan.


Pontus<3                                                       Kram Melicia



                                                                                
                                                                                                   
                                                                                                                
                                                                                                            
                                                                                                                 Det fanns gratisgodis, så jag o Soffan passade på att ta lite!:D

                                                                                                               
                                                                                                                
                                                                                                                   Ganska mke folk endå, ellerhur?

                                                                                                               
                                                                                                                 Den stora hoppborgen, jag hoppade inte iden bara så ni vet.
                    
                                                                                                                Det blev inte så många bilder menmen!

Umelagun, :D

Hej! Har varit lite dåligt uppdaterad. Har nämligen haft as mke att göra. Men nu ska jag skriva:D I går har jag varit på Umelagun. Med Soffan, Sanna o Jullan. Vi hade jätte kul. Jag dök så mke att jag blev as röd i ögonen, inte så snyggt! Sen när vi kom hem bloggade vi lite o så. O for å hyrde en film, I taket lyser stjärnorna. As bra film! Vi typ började gråta:( Den var så sorglig, sen for Sanna hem. O Soffan stannade kvar för hon skulle sova över. Vi somnada typ kl. 00:00 ellr 1:00 jag vet inte riktigt:) Men i dag äre Noliamässan, säg till alla som ska dit! Kom ihåg att fråga frågor till min frågestund!:D

Kolla de här bloggarna:                                                 Kram Melicia

www.coolsoffan.blogg.se

www.Jullanismee.blogg.se

www.sommarbruuden.blogg.se      


                                                                
                                                                
                                                                 
                                                                
                                                                 

Fattar ingenting!

Hej! Det är nåt fett konstigt med min blogg. Headern är försvunnen, jag har inte gjort nåt:O Klaga inte det är inte mitt fel. Men snart är min header tillbaka, så det är lungt:D



Kolla!

         Tänkte lägga in lite bilder bara, Kommentera:D






                                                      


                                                       


                                                     


                                                     Där fick ni några bilder!                 Kram Melicia
             


Frågestund:D

Hej! Nu hade jag tänkt att starta en frågestund, ni får fråga vad ni vill enda tills jag säger STOPP! Så fråga på! 



                                                                

hey!

Hej! I går till idag har jag sovit över hos sanna, vi var typ vaken till 23:30. Vi somna jätte fort. Nästa dag vare dags för Kalas, för lillebrorsan, mamma o kusinen:D vi var typ borta 4 timmar. Jag kunde inte slita mig ifrån Sanna så hon fick följa med:D Senare när vi kom hem vare dags för första videoinlägget på min blogg:D det är så spännande så jag blir galen:O Jag lägger in det senare. Se det!:) Ha en bra kväll!


Pontus<3 Saknar dig, :)                          Kram Melicia





                        Kommentera bilden!:D

RSS 2.0